Geir Kristiansen er i form!

Postet av Flora Cykleklubb den 25. Aug 2009

Sjølv om det vart stang ut i tempoen så vart det stang inn resten av helga. Med spurtsiger mot Ove Matland i fellesstarten på lørdagen og 3. plass på søndag er Geir svært fornøyd.

Fana to-dagers består av tre ritt: tempoetappe laurdag morgon og ein fellesstart kalla Lønningenrittet på ettermiddagen. Søndagen var det fellesstart på rittet Ytrebygda rundt.

-På tempoen kom eg rett og slett for seint til start, sier Geir. Sykla derfor bare gjennom og konsentrerte meg om ettermiddagens økt. Den bestod av det såkalla Lønningsrittet. Der syklet vi 25 min + 5runder på 2,8km. Med ein 90 grader rett før målgang var det viktig å komme riktig ut. Der traff eg maksimalt og hadde bakhjulet til Ove Matland ut av svingen og kunne bare tråkke til siste 100meterene og trille først over målstreken.

-Søndagens ritt Ytrebygda rundt var på totalt 55km i ei rundløype. Der prøvde eg å rykke noen hundre meter før mål for å komme først inn i bakken mot oppløpet. Men Ove Matland og Bjørn Hopsland klarte å holde hjulet mitt og vart for sterke og sneik seg føre meg i mål.

-Mange deltakarar, mykje svinger og kryss ispedd litt regn og våt asfalt gjorde Fana-2dagers til ein gøy og ikkje minst utfordrande oppleving, forteller en som vanlig oppglødd Geir Kristiansen.

Resultater

Artikkel i Firdaposten: (Firdaposten sitt referat inneholdt litt trykk feil ;) men bildet kompenserer jo heilt og holdent for det)

No blir det litt spennande framover med tanke på totalseieren i Veterancup'en. Eg leder den med 2 poeng, men andremann på lista er meget sterk på tempo-ritt så visst han stiller så blir det nok vanskelig å berge 1.førsteplassen sammenlagt, avslutter Geir.

 

Klubben ønsker uansett lykke til i sesong avslutningen!!!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.