Nytt klubbtøy!

Postet av Flora Cykleklubb den 7. Feb 2019

Info flora CK: VIKTIG LES HELE MELDINGEN!!!      da er det mulig å bestille nytt klubbtøy ( åpen fra i dag til 22/2). NY FARGE OG DESIGN. Skal du være med på ritt, så er du forpliktig å kjøre i klubbdrakt( overdel ) 

Klubben sponser hvert mdl :en kort trøye og en jakke(valgfritt) med 25%{blir refundert i ettertid ved framvist kvittering}

Størrelse på tøyet tilsvarer tidligere trimtex tøy ,BORTSETT FRA Vitric shirt og Pro Classic jacket, DER MÅ DU OPP  EN ELLER TO STØRRELSER I FORHOLD TIL TIDLIGGER JAKKER.

Om du ønsker å prøve , så har vi en prøve kolleksjon på sykkelrommet> avtal med Rune (92834977) om du trenger hjelp. Info legges ut på våre nettsider> Facebook og florack.no

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.


Nettbutikken stenger 22.02.19 med forventet levering i uke 14.


Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:


Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/flora-ck---sykkel/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.

Tast inn florack19 i «teamkode for innmelding» og logg inn.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.


Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.


Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


Med vennlig hilsen


Maria Melissa Tveit | Kunderådgiver og salgskoordinator

Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway

T: +47 37 26 91 00 | www.trimtex.no
Sunnfjord Trippel

Postet av Flora Cykleklubb den 8. Okt 2018

For fyrste gong vart Sunnfjord Trippel arrangert i helga. Totalt var nærare 40 syklistar i sving på dei ulike ritta; 10 km tempo på Langeland skisenter, Trollrittet og treningsrittet Grimelandsrunda. 


Før start på Trollrittet

Kristian Tjønneland frå Førde CK sto att som suveren samanlagtvinnar etter å ha vunnet alle ritta. Elida Solheim, Førde CK og Jonas Osland, Flora CK, var best av dei unge, vi gratulerer. Kasper Heggø frå Ringerike CK, Frode Langedal Aune frå Flora CK, Sigurd Savland frå Tambarskjelvar Triatlon og Sykkel samt Elias Barthel frå Førde CK viste og prov på fin haustform og leverte gode prestasjonar, imponerande med tanke på deira unge alder.


Marie Iversen, 8år, sykla alle ritta, her frå målgang på Trollrittet - ein kjempeprestasjon!

Kjekt var det og at halvparten av dei som stilte til start på alle dei 3 ritta var under 16 år. Her har klubbane eit ansvar for å ta vare på dei unge og fortsette å legge til rette for samlingar og arrangement - det ser vi fram til å gjere!

Oppvarming til Trollrittet. frå venstre; Kristian Tjønneland, Elias Barthel, Kasper Heggø og Jonas Osland

Vi i Flora CK vil rette ein særskild takk til våre viktige støttespelarar, Sparebanken Sogn og Fjordane, Westcon og Audun Ramsdal Maskin, utan dei hadde ikkje dette vore mogleg.
Denne gongen fekk vi og god støtte til premiering av det lokale næringslivet av mellom anna Proff Partner, Norli Bokhandel, Beststasjon i Naustdal, Parfymelle Florø, Redningsselskapet, Nor Tekstil, Sunnfjord Apotek, Sunnkost Florø, Kitchen Florø og Rema 1000. Takk for bidraget - det skapte stor glede under trekking av premiar etter startnummer på Trollrittet.

Vi vil og trekke fram skigruppa i Eikefjord som lånte oss bygget på det flotte skianlegget på Humlestølen.  

Resultatlister frå alle ritta, samt totalliste finn de under:

10 km Tempo - Langeland skisenter


Trollrittet

Treningsritt - Grimelandsrunda

Samanlagt
Sunnfjord Trippel 2018

Postet av Flora Cykleklubb den 2. Okt 2018

For fyrste gang går alle dei tre sykkelklubbane i Sunnfjord saman om arrangement. Det som tidlegare var Sunnfjord Dobbel er no utvida til å inkludere ein spanande 10 km lang tempo i Naustdal, og er blitt Sunnfjord Trippel! Vi gler oss over samarbeidet og håper lokale syklister tek sykkelen ut for ei siste økt før vegen blir dekt med is og snø. Spreie ordet og møt opp!

Oppmøte Naustdal: Ved Naustdalstunnelen i Naustdalsenden, start kl 10.00
Oppmøte Trollrittet: Svarthumla, start kl 1300 og 1400
Oppmøte Grimelandsrunden: Angedalen skule, start kl 1300.

Påmelding i startområde.

Klubbane er ansvarlege for eigne arrangement - så ønskjer du nærare informasjon om dei ulike ritta, kontakt klubbane direkte.

Sjå bilete for info.

 
Karusellritt onsdag 03.10 - 17.30

Postet av Flora Cykleklubb den 2. Okt 2018

Er du mellom 5 og 13 år? Møt opp på stranda i Austenden av Storevatn og bli med på Karusell ritt med Flora CK. Vi syklar langs vatnet på langs! Premie til alle deltakarar.
Saft og frukt ved målgang. Vi trekk sjølvsagt ei Flora CK drakt signert av "Huskestue" - og tidlegare storsyklist, Dag Otto Lauritzen. Er du rett heldig trekk vi namnet ditt blant deltakarane til ei flott ekstrapremie!


Sørstrand Karusellritt!

Postet av Flora Cykleklubb den 7. Jun 2018

Sesongens andre karusellritt vart onsdag arrangert på eit solbada Sørstrand. Gutar og jenter mellom 6-15 år hadde tatt turen for å vere med på ei sykkelløype på grus og sti og mellom busker og trær! Grunna flotte sykkeleigenskapar, vart nok eit karusellritt gjennomført med ei god meistringskjensle og heilt utan uhell.


Gratis deltaking og saft og is til alle barna var med på å setje eit ekstra smil kring munnen på både arrangør og deltakarar. 


Som annonsert, trakk vi også denne gang ei Flora CK drakt signert av Dag Otto Lauritzen. Andrine Horgen, var den heldige denne gangen! Men fortvil ikkje, det kan vere deg neste gang, vi skal trekke to drakter til før hausten kjem.


Neste karusellritt er planlagd i slutten av Juni - føl med på Facebook, på heimesida eller kanskje i skulesekken for informasjon.