Lillehammer Indoor Cup 2018

Postet av Oslo og Akershus bedriftsidrettskrets (n) den 15. Nov 2018

9.-11.november arrangerte Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland, Lillehammer Indoor Cup er en fotballturnering som Lillehammer Olympiapark og Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets har arvet av SI-aktiv (Bedriftsidrettslaget til Sykehus Innlandet, Aktiv) som har arrangert cupen i  25 år. SI-aktiv bisto også gjennom hele helgen som svært gode hjelpere.

Det å videreføre denne cupen er noe begge arrangører så på som veldig positivt. Her samles mange bedrifter og venner til en sosial helg, andre helgen i November i Lillehammer. Det er en godt innarbeidet cup, og det er mange lag som har deltatt i mange år på rad, og i tillegg til at det også var med flere nye lag.

Totalt var det 75 lag påmeldt til årets cup, dette er et antall vi er veldig fornøyd med ettersom det er første året vi har ansvar for å arrangere cupen. Til neste år har vi både ambisjoner og kapasitet til å øke antall deltakerlag sier daglig leder i Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets, Marianne Berg:) 

Cupen har en sosial profil, der mye handler om å ha det gøy og være med gode venner og kolleger, men det merkes at det drar seg til når sluttspillet er i gang, da kommer vinnervilje og alvoret allikevel frem. Men dette er jo mye av sjarmen med aktivitet. Det har vært mye glede og stort engasjement gjennom hele helgen, og vi ser allerede nå frem til andre helgen i november i 2019, da det er tid for ny «Indoor Cup» fortsetter Marianne.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.