Yoga Sandefjord 16. jan - 19. mars 2024

Yoga Sandefjord 16. jan - 19. mars 2024


Arrangør: Vestfold Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 19.03.2024 07:30

Tid


Sted

Vis kart

Yoga i Sandefjord!

Instruktør: Line Berntsen

  • Når: Tirdager kl 19-20

  • Sted: Vesterøy skole

  • Datoer:

Januar: 16, 23, 30

Februar 6, 13, 27 (ingen trening i vinterferien 20 feb)

Mars: 5, 12, 19


  • Pris: Medlem 9 ganger 1050,- Ikke medlem 9 ganger 1250,-

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger (asanas), pusteøvelser (pranayama), meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.


Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse.


Det vil være en avspenning på slutten av timene, der du blir guidet gjennom avspenningsteknikk og pust. Du må være fokusert og tilstede når du gjør yoga. Et friminutt fra hverdagens stress.


Hva trenger du av utstyr? Har du egen matte, ta den gjerne med – men instruktøren vil også ha med matter til de som ønsker å låne. Utover det er det bare viktig å kle seg i komfortable klær. Velkommen skal du være.


Betingelser:

Bindende påmelding

Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen. *Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt. Pengene refunderes ikke.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.