John Humborstad hylles for sin innsats i Bedriftsidretten

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Nov 2019

Foto: May Elin Aunli


Under årets Idrettsgalla Sør mottok leder i Terrengkarusellen, John Humborstad, Bedriftsidrettens hederspris med stående applaus. 

 

- Dette var helt uventet, sier Humborstad stolt.

 

Humborstad er en gammel traver, som nå har vært leder i Terrengkarusellen i hele 30 år! Dette er et terrengløp som foregår hver torsdag, med alt mellom tusen til to tusen deltakere. Tidligere har han mottatt Kongens fortjenestemedalje, men han har også vært nominert under den nasjonale idrettsgallaen for «Årets ildsjel». 

 

- Dette var et fint øyeblikk som varmet veldig. Men husk at jeg har med meg utrolig mange flotte ildsjeler som har bidratt til at Terrengkarusellen har blitt en folkebevegelse, taler Humborstad. 

 

For å få dette løpet til å gå rundt, har han lagt ned tusenvis av dugnadstimer opp igjennom årene, og festen i Aquarama ble morsomt nok klargjort av han selv og gjengen i Terrengkarusellen. Selv om dette har tatt mye tid, har han ingen planer om å pensjonere seg helt enda. 

 

- Jeg skal i alle fall være med neste år. Vi har allerede kommet langt i planleggingen. Det kommer til å bli bra, sier Humborstad. 

 

Han er også meget takknemlig for at han har fått muligheten til å drive med dette i så mange år, og har mange lovord å komme med. 

 

- Jeg takker familien, og ikke minst min samboer gjennom mange år for at jeg får lov til å holde på med dette. Det er like stort som kongens medalje, sier han takknemlig. 

 

Vi i Bedriftsidretten vil bruke anledningen til å takke John selv! Han er en inspirerende mann som virkelig kan sine saker.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.