Samarbeidsavtale mellom Norges Fotballforbund (NFF) og Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Okt 2018

Norges Fotballforbund og Norges Bedriftsidrettsforbund har signert en samarbeidsavtale for å skape mer fotballaktivitet i breddesegmentet.

- NFF og NBIF har en felles interesse i å skape best mulig fotballaktivitet for flest mulig, og samarbeidsavtalens formål er å skape felles aktiviteter for å oppnå dette formålet. NFF og NBIF ønsker gjennom en avtalen et gjensidig forpliktende samarbeid og ha en felles plattform for å utbedre fotball som aktivitet, forteller fungerende generalsekretær i NFF, Kai-Erik Arstad.

Vil utvikle 3 v 3

Hovedmålet er å skape oppmerksomhet for hverandres produkter og for å øke interessen for NFF og NBIF sine aktiviteter. Sammen skal de blant annet utvikle 3 v 3-fotball videre. 

- Det er 30 000 spillere som vi ønsker å få med. Vi anser disse som en del av fotballfamilien og vil gjerne legge til rette for at de får best mulig vilkår, sier fagansvarlig aktivitetsutvikling i NFF, Bo Folke Gustavson. 

- Vi ønsker å se om 3 v 3 er et konsept som også kan rettes mot bedriftsidretten, noe Bedriftsidretten Oslo (OBIK) har prøvd ut med økende interesse, fortsetter Gustavson.

- Det er veldig gledelig at to store særforbund ønsker å samarbeide for å nå ut til enda flere spillere. Vi ser frem til å utvikle nye og spennende konsepter sammen med NFF, sier produkt- og utviklingsansvarlig i NBIF, Øystein Hildeskor. 

Generalsekretær i Norges Bedriftsidretsforbund, Svenn Erik Bolle sier «Vi i Norges Bedriftsidrettsforbund er stolt over å bidra til å skape enda mer aktivitet sammen med NFF, Så er vi veldig glade for at NFF er interessert i å bruke tallene våre fra bedriftsfotballen inn mot det europeiske forbundet når det gjelder å synliggjøre breddefotballen i norsk idrett». Vi deler gjerne disse tallene med NFF, fortsetter Bolle.

Vi er stolte over samarbeidet og håper det vil bidra til mer fysisk aktivitet og bedre folkehelse.

Fra venstre, Svenn Erik Bolle og Kai-Erik Arstad.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.