Bergen-Voss 2010

Postet av Flora Cykleklubb den 10. Jun 2010

Medvind, sol og rekorder! 6 stk fra FloraCK var med på moroa!

Årets Bergen-Voss går nok inn i historien som en av dei flotteste, både værmessig og resultatmessig. Sjølv om det var litt kaldt og grått i Bergen ved start så var det flotte forhold å sykle etter. Medvind og sol innover langs Hardangerfjorden er jo rett og slett snadder.

Rekord nr 1:

I år som tidligere vart det sendt avgårde ei rekordpulje tidlig om morgenen. I år hadde man fått samlet en gruppe med litt større bredde i antall gode ryttere der vår egen Geir Kristiansen var ein av dei, så forhåpningene om rekord var høge. Gruppa starta klokken 05:52 og hadde høg fart og bra samarbeide innover. Når dei kom til Nordheimsund fekk dei også medvinden og sola på laget innover. Og rekord vart det. Gruppa kom i mål på fantastiske 3:56.

FloraCK bøyer seg djup ned i ramma og gratulerer Geir Kristiansen med innsatsen!!!

Rekord nr 2:

Debutant Silje Dypevik satte FloraCK-klubbrekord for kvinner med tida 5:32. Silje var svært fornøgd med dette, spesielt sidan målet var å komme under 5:45. Det klarte ho med glans.

Rekord nr 3:

Mannefall! Det var i år svært mange som trekte seg. Sykling er i vinden som aldri før og det snakkes om rekorddeltagelse i alle ritt. Så også Bergen-Voss med 4000 påmeldte. Men FloraCK sliter med deltagere. Vi må få med oss fleire ut på veien og fleire av dei som er med på veien må bli med på ritt!!! Kom igjen folkens!!!!!!!!

Og ellers:

Debutant Ernst sykla inn på 4:38 og var sånn passe fornøgd med det. Mangel på seeding gjorde at farten vart bestemt av gruppa han låg i. Vi forventer toppseeding og ny pers neste år.

Rune Horgen, Jens Petter Kjelsnes og Geir Dysvik var også med på rittet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.