TdF 2011

Postet av Flora Cykleklubb den 29. Jul 2010

SYKKELTUR TIL TOUR DE FRANCE SOMMER 2011 ?

Så lakker og lir det mot slutten av Tour de France. I dag er det en spesiell og flott etappe fra Pau til col de Tourmalet. Her skulle undertegna har vært på ferie no, men dessverre kom et bryllup i veien!

Men Florø sykkelklubb er jo godt representert i touren med vår utsendte medarbeider ørjan Sandøy. Han skryter jo av å ha tatt seg opp til toppen av col de tourmalet i år. Ikkje verst.

Det som gjør at eg sender en mail til denne sida er fordi eg neste år planlegger å være ca. 1 uke i sør Frankrike (Pyreneene) under tour de France. Då er planen å reise til byen Pau og sykle turer i det området og følge med noen etapper på touren. Her under sykle til topps av col de Tourmalet.

Pau skal være en flott by, og er anbefalt av Kaggestad som er en av de faste reporterne fra touren. Det vil derfor være en god anledning å feriere med god mat og drikke, samt sykle noen av (evt. deler av) etappene i touren og få med seg verdens største sykkelsirkus med Hushovd og Boasson Hagen.

Håper det kan være fristende for andre i sykkelklubben slik at vi kunne reist en gjeng nedover og hatt en flott sykkelferie sammen.

Håper derfor dette kan bli et tema utover høsten/vinter, så tar vi evt. et møte om det i høst/vinter.

Mvh arild standal

 

Underteikna var i Paris og såg siste etappe av årets TdF. Og det var litt av eit sirkus! Enormt med folk. Langs heile Champs-Élysées stod det 3-4 rekker med sykkelgale nordmenn, dansker og ein og anna "utlending" :-) På sjølve Place de la Concorde (målområdet) var det ikkje til å tenke på å få plass. Dessverre vart det ikkje Thor eller Edvald som var i fokus på avslutningsetappen, men kanskje blir det det neste år.

Geir K


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.