Vår egen ⭐️Rolf⭐️ er nominert til Årets Ildsjel! Gå inn og stem! 👍

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Des 2019

Ildsjelsprisen har fem nominerte, og vår egen Rolf er på lista! Nå håper vi alle bedriftsidrettsengasjerte går inn og stemmer på «vår» mann! 😊

 

Du kan stemme HER

Se videoen om Rolf HER

 

Startet som 15-åring og har bidratt i hele sitt liv

Året er 1949 og Galtrud IL får en ny ungdomsleder inn i idrettslaget. Navnet hans er Rolf Hansen og han er 15 år. Det skal vise seg at han blir en stor del av norsk idrett videre i sin karriere.  

Rolf har i løpet av sine 85 år bidratt mye for de rundt seg. Ord som inkluderende, interessert og “den som alltid stiller opp” er de som går igjen, når Rolf blir beskrevet. En som ser de rundt seg, uansett alder. Ikke bare har han vært en del av Galterud IL i mange år, men tidlig på 80-tallet ble han også en del av bedriftsidretten. Han ble leder for Jernbanens idrettslag og i tillegg leder for Kongsvinger bedriftsidrettsråd, den gangene rådene fantes. 

Men hans engasjement slutter ikke der. Rolf har nemlig lagt til rette for flere skikaruseller, startet opp Kongsvinger maraton (hvor han også har vært general i mer enn 30 år), tilrettelagt for sykkelritt, hatt ansvar for “sykle til jobben”- aksjonen i Kongsvinger og vært i kretsstyret i mange perioder. Han tok “permisjon” eller “pensjonerte” seg i 2013 fra Galterud IL, men sier selv at han fortsatt tar noen småjobber her og der. En slik ildsjel er noe vi i bedriftsidretten ser veldig opp til og vi ønsker å fremme et slikt engasjement. 

 

Stem på Rolf Hansen til årets ildsjel på idrettsgallaen 4.januar HER 🤩


14 Kommentarer

Kommentarer

— Guest