Haldensere vant reisegavekort på hele 32.000 kroner i FIFA4Real

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 12. Feb 2019


- Dette var utrolig gøy. Vi er rimelig fotballinteressert, og det var utrolig gøy å være med på turneringen. At vi i tillegg skulle vinne en så fin premie, var helt rått, sier Kushtrim Rufati, en av de fire på laget. 
Han forteller at gutta på laget har ulike favorittlag, og at det kan bli en utfordring å finne en tur som passer sånn sett. 
- Når det gjelder favoritt lag er det litt forskjellige meninger. United, Chelsea, Real Madrid og Juventus. Så vi får se hva vi blir enige om. El Clásico (spansk gigantduell mellom Barcelona og Real Madrid) eller Champions league-finale er to muligheter. Men det blir nok uansett en morsom guttetur, sier Rufati. 
Laget hans var et av seks Halden-lag som deltok da Østfold Bedriftsidrettskrets trommet sammen til tidenes første FIFA-4Real-turnering i Østfold. Der lagene spiller FIFA på Playstation, og har straffesparkkonkurranse mot samme motstander etterpå.

Hva er egentlig FIFA4REAL? 
Har du noen gang drømt om å konkurrere i Playstationspillet FIFA19 og fotball under like vilkår? Nå var det endelig mulig!

I Bedriftsidrettens storsatsning kombineres både FIFA19 og en fysisk straffesprakkonkurranse i fotball. 

Førsteplass:
Alle deltakere på det vinnende lag mottok hver sin Piranha Byte gamingstol og hvert sitt HyperX Cloud gamingheadset til en samlet verdi på cirka 7.500 kroner!
Her ser du gamingstolen og her ser du gamingheadsettet.
Premiene ble levert av Elkjøp Sarpsborg!
I tillegg vant vinnerlaget også et FIFA4REAL-draktsett.

Andreplass: 
Andreplassen vant hvert sitt gavekort på Kleskompaniet på kroner 400,- samt noen overraskelser fra EA.

Tredjeplass:
Alle deltakere på laget som kom på  tredjeplass vant hvert sitt gavekort til Klatring på grensen!

Tilfeldig:
Reisegavekortet fra Steve Perryman Sportsreiser på 32.000 trukket blant alle påmeldte lag etter at turneringen ble gjennomført.

Annet: 
Elkjøp stilte med chillzone hvor man kunne teste VR-briller og presisjonsskyting i form av å skyte en ball inn i en tørketrommel.

Høyest score på VR-brillene ga vinneren et gavekort på Elkjøp på kroner 1000,-, samt at alle som klarer å skyte ballen inn i tørketrommelen mottar en premie!


Kontaktinformasjon
E-post: olemartin.petersen@bedriftsidretten.no
Telefon: 976 66 502


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.