Løpekurs med Gunhild Halle Haugen

Løpekurs med Gunhild Halle Haugen

Arrangør: Vestfold Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

17.30-18.30 Nivå 1: Nybegynner Kurset passer for deg som er nybegynner på løping og ønsker tips til hvordan komme i gang med løpetrening. Du vil få tips på god løpeteknikk, koordinasjon og bevegelsesøvelser, skadeforebygging og ulike typer intervalltrening for å komme i bedre løpeform. 

18.30-19.30 Nivå 2: Viderekommen Kurset passer for deg som allerede har erfaring med løpetrening og som ønsker å få tips til ytterligere prestasjonsforbedring. Kurset vil gi veiledning i løpsteknikk,  koordinasjon og bevegelsesøvelser, skadeforebygging og ulike typer intervalltrening for å komme i enda bedre løpeform. I tillegg veiledning i konkurranseforberedelser. 

Gunhild Halle Haugen er lærer og tidligere friidrettsutøver som spesialiserte seg på langdistanse. Hun vant 12 NM-gull på 1500m, 5 km, 10 km og terrengløp. Gunhild brenner fortsatt veldig for løping.

Les hvorfor god løpsteknikk er viktig: https://www.nrk.no/vestfold/ole-anton-har-lopt-i-20-ar-uten-a-tenke-teknikk-1.14469445 

Du vil etter endt kurs motta et kompendiet som inneholder forslag til intervalløkter, løpeteknikk, skadeforebygging med mer. 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestfold Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline