Yogakurs 8-uker

Tid


Sted


Beskrivelse

Yoga med Alexandra Pedersen i Sandefjord
Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger (asanas), pusteøvelser (pranayama), meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse.

Det vil være en avspenning på slutten av timene, der du blir guidet gjennom avspenningsteknikk og pust. Du må være fokusert og tilstede når du gjør yoga. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr?

Har du egen matte, ta den gjerne med – men instruktøren vil også ha med matter til de som ønsker å låne. Utover det er det bare viktig å kle seg i komfortable klær. Velkommen skal du være.

Pris: Kr 700,- for medlemmer (kr 749,- fra 1.8)
Kr 800,- for ikke-medlemmer (kr849,- fra 1.8)

Kursdatoer:

Uke 34 tirsdag d. 20/8
Uke 35 tirsdag d. 27/8
Uke 36 tirsdag d. 3/9
Uke 37 tirsdag d. 10/9
Uke 38 tirsdag d. 17/9
Uke 39 tirsdag d. 24/9
Uke 40 Høstferie
Uke 41 tirsdag 8/10
Uke 42 tirsdag 15/10


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestfold Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline