BIB-Cup 2023

BIB-Cup 2023


Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 07.02.2023 20:00

Tid


BIB- cup arrangeres for 29.gang i 2023. Sett av helgen 17.-18.februar og bli med på en uforglemmelig og morsom helg fylt med aktivitetsglede i Nordlandshallen!


Velkommen til BIB cup 2023

I 2023 konkurreres det i følgende klasser:

  • Fotball - dame og herreklasse
  • Håndball - dame 
  • Basket - dame og herreklasse
  • Volleyball - mix
  • Kanonball- mix 
  • Padeltennis - lag
  • Golf - lag


Påmelding

Påmeldingsfristen er satt til 1. februar. 


Påmelding kan gjøres her.

 

Priser - Early Bird

Fotball kr 2000,-Håndball kr 1800,-Basket kr 1800,-Volleyball kr 1800,-Kanonball kr 1500,-Padeltennis kr 900,- (Leie av utstyr en inkludert, denne kan ikke frikjøpes)

Overnatting

BIB-Cup har avtale med Scandic hotellene i Bodø. På profixiosiden til BIB-Cup finner du rabattkoder dere kan benytte til å bestille hotellrom.  OBS OBS, gjelder å være tidlig ute, begrenset antall rom. 

Scandic Havet: 

Standard enkeltrom per rom per natt: 890,-

Standard dobbeltrom per rom per natt: 990,-

Scandic Bodø 

Standard enkeltrom per rom per natt: 790,-

Standard dobbeltrom per rom per natt: 890,-


SosialtBIB-Cup jobber med avtaler for sosiale aktiviteter dere som lag kan benytte dere av under turneringshelgen.


Aktiviteter

FotballFotball spilles på kunstgress i Nordlandshallen. Kampene varer 1 x 18 minutter. Det benyttes 5 utespillere pluss keeper. Innledende kamper er fredag og lørdag, mens sluttspillet går av stabelen lørdag. Egen klasse for herrer og damer.

Volleyball Volleyball spilles som mixklasse med minimum 2 damer på laget ute på banen, minst 4 spillere på banen og maks 6 spillere på banen. Kampene spilles fredag og lørdag i Bodøhallen. Innledende gruppespill består av 1 sett til 30.

BasketBasket spilles i Bodøhallen med egen dame og herreklasse. Kampene spilles over 1 x 18 min med kontinuerlig tid. Innledende gruppespill med finaler. 5 Spillere på banen.

HåndballHåndball spilles med dameklasse i Bodøhallen sal 2. Det spilles innledene kamper over 1 x 18 minutter pluss sluttspill med finaler.

Ved interesse for å spille herrehåndball meldes det med å sende en epost til runar.mellem@bedriftsidretten.noKanonballKanonball spilles med egen mix-klasse på kunstgress i Nordlandshallen. 6 Spillere på banen, maks 3 herrespillere per lag på banen.PadeltennisHørt om Padeltennis? Idretten blir omtalt som blant de raskest voksende idrettene i verden! Hva er det for noe? En racketsport som er en blanding av Squash og Tennis. Banen ligner på en mindre tennisbane og det er glassvegger som bidrar til at ballen kan holdes i spill. Denne blandingen bidrar til å skape en aktivitetsform som er både artig og lett å mestre. Det at det spilles double, 2v2 gjør det ekstra gøy og mer sosialt. Spillet er lett å lære, de aller fleste opplever både mestring og får raskt framgang. Samtidig som spillet er utfordrende på en morsom måte. Derfor er det svært gledelig at vi sammen med justPadel Bodø kan tilby Padel som aktivitet under BIB-Cup 2023.Reglement publiseres fortløpende*Kantine

BIB-Cup har egen kantinesalg i hallen. Salget drives av lokale idrettsklubber.

*Avmelding medfører et avmeldingsgebyr på kr 500,- 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.