Klatrekurs: Få mer ut av klatringen din

Klatrekurs: Få mer ut av klatringen din


Tid


Sted


Velkommen til klatrekurs 10/3 og 17/3 kl. 18-20.

Dette kurset passer helt perfekt for deg som er nybegynner eller har klatret litt fra før. Gjennom to torsdager i november, skal du få innsikt i grunnleggende klatreteknikk. Det vil være tett oppfølgning av instruktører, som vil veilede underveis og tilpasse ditt nivå. Kurset er lagt opp med felles gjennomgang av teknikk, før man øver seg i klatreveggen. Etter hvert som dere blir bedre klatrere vil instruktørene fortsette å utfordre dere med nye øvelser. Hovedfokuset vil være balanse, tyngdepunkt, og gripe- fotarbeide. Dette blir en gyllen mulighet til å lære det du trenger for å få mer ut av klatreøktene i fremtiden.

Instruktørene for kurset er sertifiserte klatreledere og trenere fra Norges Klatreforbund og er habile klatrere selv på nivå langt over grad 7.

Bli med på klatrekurs hos Vestfolds nye storstue innenfor klatring, Høyt Under Taket Tønsberg.

Betingelser:

Gjennomføres ved min 4 deltakere

Bindende påmelding

Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen. *Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt. Pengene refunderes ikke.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestfold Bedriftsidrettskrets