Yoga (75 min) Horten 8 uker

Tid


Sted


8 ukers kurs i Horten!

NYTT 75 MIN

Datoer: 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 30/11, 1/12, 8/12

Kom på yoga etter jobb, og finn igjen pusten på matta. Vi skaper først ro, via avspenning, og fortsetter med enkle øvelser som tilpasses ditt nivå for fleksibilitet og styrke. Det blir noen stående og noen sittende øvelser. Ved å holde posisjonene over flere gode pust, styrkes kjernemuskulatur, muskelspenninger slepper taket, vi får flyt i bindevevet og det parasympatiske nervesystemet som fremmer ro og fordøyelse. Avsluttes med en lengre avspenning så kroppen kan absorbere de nye mønstrene du har skapt ved å utforske og utfordre dine egne grenser. Og så kan du møte kvelden med en litt lettere gange,roligere og dypere pust ,bedre magefølelse og kanskje en stoltere,rettere rygg. Velkommen skal du være og vi gleder oss til å møte deg!

Marianne startet med undervisning i 2003 og har drevet Alva yoga i Horten fra 2005. Med en 15 år lang karriere innen dans, falt hun for Ashtanga Yoga, grunnlaget for hennes undervisnings-stil. Hun har oppholdt seg tilsammen 1 år i India hvor hun lærte av bl.a Sri.K Pattabhi Jois. På Puro yoga i Oslo, fullførte hun Sadhana Intensiv; 200t med Alexander Medin, hennes ashtanga-lærer fra London tiden. Hun har også en aerobic utdannelse fra London med anatomi og trygg bevegelse. Hun har en folkelig tilnærming til yogaen og liker å gjøre den tilgjengelig for alle og enhver som vil.

Vivian er en 750 timer RYT (registrert via Yoga Alliance) yogalærer, som begynte å praktisere yoga da hun var 18 år. I hjembyen London, jobbet hun som prosjektansvarlig ved et stort, internasjonalt medieselskap. For 5 år siden nærmet hun seg den berømte 'veggen' og bestemte seg for å skifte retning i livet fullstending, og begynte å undervise i yoga på heltid. Vivian har fått sin opplæring fra indiske, engelske, europeiske og amerikanske yogalærere. Hun er opptatt av stillhet i bevegelse, de magiske øyeblikkene hvor man er helt i ro, og likevel i flyt. Hun er også opptatt av anatomi, av kroppens mekanikk. Hennes signatur-trening er det som kalles Vinyasa Flow Yoga, men underviser også i andre former. Med sin bakgrunn fra London, underviser hun på engelsk, men forstår norsk godt og kan tildels også snakke språket.

Møt opp 10 min før start

Parkering på betal plasser rundt om, eller gratis med p-skive (2 timer) i nærliggende gater. Se skilting. Inngang i bakgården.

Utstyr: Klær som fremmer bevegelse. Vi har matter o.l til utlån. Ta med din egen hvis du ønsker det.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestfold Bedriftsidrettskrets