Yogakurs

Tid


Sted


Beskrivelse

Yoga med Alexandra Pedersen som har lang erfaring og god utdannelse. Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger (asanas), pusteøvelser (pranayama), meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse.

Det vil være en avspenning på slutten av timene, der du blir guidet gjennom avspenningsteknikk og pust. Du må være fokusert og tilstede når du gjør yoga. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr?
Har du egen matte, ta den gjerne med – men instruktøren vil også ha med matter til de som ønsker å låne. Utover det er det bare viktig å kle seg i komfortable klær. Velkommen skal du være.

Pris

18 kurskvelder Drop in kr 100,- (Betales med VIPPS når du kommer)

Medlemspris 18 kurskvelder kr 1325,- (Ikke-medlem kr 1545,-)
Medlemspris 12 kurskvelder kr 885,- (Ikke-medlem kr 1120,-)

Kontakt vestfold@bedriftsidretten.no for å motta rabattkodeAndre arrangementer fra Vestfold Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline