Seier i siste hjemmekamp

Postet av Træff SK den 21. Okt 2018

Seieren i gårsdagens kamp gjør at Træff er ubeseiret på de ti siste kampene. Nå gjenstår kampen om andreplass på tabellen. Les om lørdagens kamp!

Bruno Lopes ble kampens store spiller med mål og to målgivende. Her gratuleres han av Lars Hauso etter å ha servert en målgivende pasning til Sjømæling. Foto: Kristian H. Klemetzen.

Træff spilte en svak kamp mot et ung og hardtarbeidende Hødd 2, men vant til slutt 3-0 etter scoringer av Lopes, Sjømæling og Varhaugvik. I forrige oppgjør ble det ti mål og, men publikum måtte se en ellers sjansefattig kamp på Reknesbanen denne lørdagen. Kampens store spiller var Bruno Lopes som bidro med både mål og to målgivende. Seieren betyr at Træff kan se seg tilbake med kun ett tap på eget gress denne sesongen.

Sist lagene møttes ble Hødd 2 hardt straffet for å være for offensiv i spillet sitt og slurvefeil som Træff straffet. Kampen på Høddvoll i sommer ble rene målfesten da de fremmøtte fikk se hele ti mål. Lørdagens gjester var for lengst rykket ned til fjerde divisjon, men hadde den siste tiden vist en stigende form med flere gode resultater. Det var dermed ikke en lett oppgave som ventet Oltedals menn denne formiddagen. Kampen begynte med et høyt press fra bortelaget som spilte uten press og sannsynlig ønsket å ta sin første borteseier for sesongen. De blåkledde spilte til tider fin fotball og frustrerte Træff med å holde lenge på ball. Likevel var det hjemmelaget som skulle få den første scoringen.Det er spilt ti minutter og Træff får en corner på sin høyreside. Som vanlig er det brasilianeren, Bruno Lopes som gjør seg klar og hvilken corner dette skulle bli. Som Mohammed Salah, skrur Lopes ballen på ekte banan-hvis og rett i mål! 1-0 og en strålende start for Træff. Utover i omgangen er det gjestene som skaper de største sjansene, men både flaks og dyktighet gjør at Hødd 2 ikke får sin scoring. Træffs Jostein Blindheim var også farlig frempå midtveis i omgangen, da han fra skrått hold lader skuddfoten og treffer nettveggen. Det er ellers en svak omgang av hjemmelaget og Træff kan se seg heldige som går til pause med ledelse. Balltapene må bort og aggressiviteten må opp om dette skal bli seier. Træff gjør ingen bytter og er klar på at nivået må opp.

Knappe ti minutter av andreomgangen er spilt før Eirik Kjørsvik får kjempetreff. 16-åringen vender av to mann før han fra 17 meter skyter i tverliggerkrysset. En sjanseløs keeper har flaksen på sin side da han ser ballen suse i metallet. Frustrende for Kjørsvik som hadde to mål i motsatte oppgjør, blir byttet ut fem minutter etter. Inn kommer Ola Sjømæling som nærmer seg 70 obligatoriske kamper for Træff. Hødd 2 skrur opp tempoet og spiller til tider rundt hjemmelaget. Det skapes sjanse på sjanse, og ser ut som et kaos for Træff-øyne. Da det gjenstår ti minutter av kampen får målscorer Lopes ballen nede på venstresiden. Magikeren dribler av to mann før han på nydelig vis legger ballen på pannebrasken til innbytter Sjømæling. Backen gjør ingen feil og header ballen kontant i nærmeste hjørne. Nå er luften gått ut av Hødd rekruttene og Træff kan roe ned spillet. Grønnbuksene får kampen inn i sitt spor og like før slutt er Lopes på farten igjen. Han finner Varhaugvik i feltet som får en enkel jobb når han setter ballen i mål. Spissen setter sitt fjerde mål for sesongen og kysser Træff-logoen foran applauderende supportere. Kamplederen blåser av like etter og Træff vinner 3-0 på en dårlig dag. Med dette resultatet, betyr det at laget kan overta andreplassen, ettersom Molde 2 tapte 3-1 for Spjelkavik. Det blir dermed en utrolig spennende og gøy avslutningen på sesongen da andreplassen skal kjempes om på Aker Stadion førstkommende lørdag.

Det må også nevnes at for første gang i år var Ronny Fredriksen tilbake på banen. Spilleren med over 100 kamper for klubben har siden i fjor vært ute med en alvorlig skulderskade, så det var dermed godt å se midtbanekrigeren tilbake. Seieren i går betyr også at Træff kun har tapt én kamp på Reknes denne sesongen. Det skjedde mot Ready, som Træff revansjerte seg mot forrige helg. Træff er nå oppe på 50 poeng og andreplassen skal fortsatt spilles om. Ta turen til Aker Stadion neste lørdag, kle deg i grønt og støtt guttene i sesongens aller siste kamp.

Træffs lag: Michael Lie – Jostein Blindeim - Bjørnar Eltervåg -  Stian Samdal – Emil Sjøvik (Lars Hauso fra 75.min),  – Alexander Johansen, Jørg Haugland (Edvart Khachatrjan - Stian Berg Rødal (Ronny Fredriksen fra 90.min), Bruno Lopes, – Simen Varhaugvik - Eirik Kjørsvik (Ola Sjømæling fra 59.min)