Eventyrlig kveld på Reknes!

Postet av Træff SK den 16. Okt 2018

Avsluttet serien på perfekt måte da CFK/Dahle ble knust!

Strålende fornøyde jenter enn nok en seier årets sesong. Foto: Privat

For en kveld! Høsten har ankommet Reknes og damene går på matta med ingenting å tape, bare mer å vinne. Statistisk viser det seg at det er lenge siden damene har klart å holde nullen mot Clausenengen/Dahle og ved å holde nullen trengte de fire mål for å øke måldifferansen til tresifret. Dette viste seg å bli en eventyrlig kveld for damene.

Målet for kvelden var å få ei god gjennomkjøring før opprykkskampene starter, men sesongens siste seriekamp gikk over all forventning. De privilegerte damene holdt nullen, scoret 4 mål og står som uovervinnelig i sesongen 2018. De avslutter med 0 tap, 1 uavgjort og 15 seiere. En måldifferanse på 100 mål og en poengsledelse på 16 poeng foran Clausenengen/Dahle som ble en god nummer 2.

1.omg

Træffdamene startet med følgende startellever Ingrid- Karina-Christine-Tora-Anne Iren- Karoline-Synne-Vibeke- Veronica-June-Alida. En startellever som tilsvarer en gjennomsnittsalder på 17,5. Kampen starter med et litt for høyt press av Træffdamene som resulterer i mange store rom til motstanderen. De er flink til å utnytte rommene og spillet forgår for de meste på Træff sin halvdel, men gjestene får ikke noe uttelling av den grunn siden damenes defensive jobbing er solid og at målvakten Hoksnes har en god dag på jobben. Etter noen små justeringer tar damene over styringen. De kommer til mange store sjanser av fine kombinasjonsspill på venstresiden. Backene er flink til å være med opp som åpner for flere spillalternativer. Træff er flink til å variere og etter 30 minutter sitter den. Veronica kommer seg fri på kanten legger inn til Vibeke som sender den elegant videre til Alida som setter den klint opp i lengste. 1-0! Dette visste seg å være dagen for Hagset Junior som setter 2-0 bare noen minutter senere etter ei fantastisk bakromspasning av Ulriksborg.

2.omg
 Noen få minutter ut i andre omgang setter June seg også opp på scoringsliste. Det blir 3-0 etter et godt kollektivt press, der June fanger opp en svak avklaring av gjestene. Etter scoringen faller tempoet og kvaliteten. Damene lar Clausenengen/Dahle komme mer inn i kampen og det skapes sjanser begge veier. Træff får noen store sjanser før slutt der Vibeke er gjennom alene med keeper, men det går like utafor. Noen minutter senere spilles Ane Elisa fri på kant og alene med keeper, men den sitter nok engang ikke. Damene jakter og jakter. 4-0! Veronica spiller fri Alida alene med keeper og hun setter dermed sitt tredje for dagen - hattrick.

Træffs nøkkel er nok engang laginnsats og fotballglede. Trenerne sier at de har en skarp startellever som leverte nok en gang og i tillegg hadde de mange gode innbyttere som viser bredden og konkurransen i stallen. Trenerne avslutter med å si seg meget fornøgd med kampens gjennomføring og ønsker dere hjertelig velkommen til første kvalikkamp søndag 21. Oktober på Reknes klokken 12:30.