Damelaget kjører på videre!

Postet av Træff SK den 30. Sep 2018

En glimrende andreomgang ga nok en storseier for damelaget

Lørdag dro Træffs damelag til Kristiansund og årets tredje kamp mot CFK, ett lag som har vist seg som en sterk og verdig motstandere gjennom hele sesongen, og de har pustet kretsmestrene i nakken hele veien. Træff damelag ønsket å spille nok en god kamp med fin fotball, og opprettholde den gode statistikken. I forrige kamp fikk vår kjære Ane Elisa Hagset spille sine første minutter i høstsesongen etter at hun røk korsbåndet tidligere i sommer. Træff håper hun blir å se enda lengre på banen på lørdag! Hun er en viktig brikke for laget, både på og av banen. Laget aner under oppvarming at motstanderne er sugen på å revansjere seg etter årets tidligere oppgjør. Træffs tropp er noe redusert med skader og sykdom, men likevel stiller vi et slagkraftig mannskap. Praten i garderoben før kamp går på slippe ned skuldrene og tørre , finne måten laget ønsker å opptre og ikke minst trykke til i duellene.

1 omgang

Træff er på fra første spark ,styrer spillet , vinner duellene og skaper mange sjanser. Etter 25 min spiller Karina gjennom en nydelig pasning til June som vender av en forsvarer og putter kaldt forbi keeper. Gjestene produserer mange sjanser, men omgangen ebber ut med 0-1.

2 omgang

CFK/Dahle har bestemt seg i pausen for å ville mer og de ti første minuttene presser de Træff høyt og får til slutt en utligning etter mye rot foran gjestenes mål. Det står 1-1 og det er stor spenning for hvordan kampen vil utvikle seg. Etter 68 minutter mottar Anne Iren ballen på høyre side og avanserer opp til 18 meter. Hun skyter hardt i lengste hjørne og Træff er igjen i ledelsen. Nå har gjestene fra Reknes tatt over kampen og det tar ikke lang tid før neste mål kommer. Træff er igjen i scoringshumør  som laget har vært denne formidable sesongen. 1-3 kommer av at laget tør å stå høyt og Alida kriger til seg en ball på 25 meter, og stikker ballen fint gjennom til June som putter nummer to for dagen. Med ca 10 minutter igjen på klokken får grønnbuksene frispark på venstre side. Gyda skyter hardt i tverrligger, og en våken Karina er først på retur og setter enkelt inn lagets fjerde mål. 1-3 og kampen er definitivt avgjort. I en kamp som på tabellen ikke betyr noe så viser jentene en høy vinnermentalitet og gode holdninger. Det er spesielt positivt at hospitantene fra Træffs J16-lag får vist seg frem og bidrar til det gode resultatet.  Kampen ender 1-4, og er en meget gjennomført lagseier!

Neste kamp tirsdag 2 oktober 19:20 mot Molde 2