Tap for herrelaget

Postet av Træff SK den 26. Jun 2018

Straffesitausjon og høy temperatur da Træff tapte for Ready

Skapte mange sjanser: Bruno Lopes lekte seg med søndagens motstandere og skapte flere sjanser, men Træff satt ingen av sjansene sine.  Foto: Kjell Langmyren

Det var en sulten gjeng som tok i mot bunnlaget Ready til søndagens kamp på Reknesbanen. Etter årets første tap forrige runde, var det en motivert spillergruppe som ønsker å ta tre viktige poeng.
Det hadde vært en god treningsuke i forkant av kampen og det var lagt opp en god kampplan som skulle gi Træff alle tre poengene. Dessverre for vertene ble flere gode muligheter misbrukt i tillegg til enkelte svake dommeravgjørelser. Kampen gikk ikke dermed som planlagt og Ready påførte Træff årets andre nederlag.

Godt overtak i 1.omgang

Laget var noe forandret fra tidligere i år hvor blant annet Emil Sjøvik overtok plassen til en fraværende Hauso, mens Gossen-gutten, Simen Varhaugvik var å finne på topp for en småsyk Rinne. De første 45 fikk de fremmøtte se et jagende Træff-lag som misbrukte sjanse på sjanse. Både Lafteh og nevnte Varhaugvik hadde begge gode sjanser til å sette Træff opp i ledelsen, men marginene var ikke på hjemmelagets side denne kvelden. Etter 23 minutter tror alle at kaptein Rødal scorer, men headingen stryker stolpen og ender utspark. Like etter får Lopes kjempetreff fra kanten av 16-meteren, men skuffet går dessverre til side for stolpen. Vertene har en veldig god periode den første halvtimen og kommer til flere store muligheter. Etter nydelig samspill mellom fottrappe Lopes og Lafteh, får Varhaugvik ballen og fyrer av. Keeper står helt stille mens ballen smeller i stolpen. Dommer blåser i fløyten og lagene går til pause på stillingen 0-0. Træff styrte helt klart kampen, men gjestene er ikke helt ufarlige heller!

Bare nesten for Træff
Før minuttet er spilt i 2.omgang får Varhaugvik driblet seg flere motstandere og er bare millimetre fra å score kampens første mål. Mot spillet gang og ikke minst sjansestatistikken, scorer gjestene etter 50 minutter. Årets Træff-lag har vist flere ganger i år at det er mulig å hente opp en ledelse, men i søndagens kamp sa det stopp. Bare to minutter etter baklengs er en Ready-spiller alene gjennom mot Lie. Træffs keeperkjempe gjør seg stor og ballen ender i nettveggen. Etter dette tar Træff helt over kampen og er inne i en virkelig god periode. Likevel settes ikke de mange sjansene og det skulle vise seg å bli avgjørende. Mens vertene dominerer klurer Træff det til for seg selv, og Jor chipper over en sjanseløs Lie. Det går et langt sukk gjennom hele Molde by og man kan lukte spillernes frustrasjon. Etter en av mange gode Træff-cornere får Rødal ballen. Veteranen får kjempetreff og ballen smeller i tverrligger og ned på streken. Muligens skulle VAR blitt anvendt her for å avgjøre om ballen var over streken eller ikke. Dommeren vinker spillet videre, akkurat som han velger å gjøre før skuddet fra Rødal, der Alexander Jonassen blitt felt inne i 16 meteren og alle forventer straffe. Det koker litt nå, og temperaturen er gått betydelig opp. Træff-spillerne er frustrerte over misbrukte sjanser og dommeravgjørelser, og etter 71 minutter får nevne Rødal sitt andre gule kort og må forlate banen.

Dette førte til større rom for bortelaget, mens Træff måtte opp å jage. Det blir vanskelig med en mann mindre og Ready setter sitt tredje mål for dagen på overtid. Træff taper sin andre kamp på rad og blir dermed stående med 17 poeng og avstanden fra topp 3 økes.

Træff  0-3 (0-0) 11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 24.juni 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1 Lopes (50 min), 0-2 Follo (65 min), 0-3 (90+ min)

Dommer: Johannses Remøy, (Rival SK)

Træffs lag: Lie – Eltervåg, Samdal, Sjøvik - Johansen, Blindheim (Khachatrjan fra 65.min)Johansen, Rødal, Lopes (Haugland fra 75.) - Lafeth , Varhaugvik (Rinne fra 75.min)