Træff gjorde rent bord med kalasseier

Postet av Træff SK den 1. Jun 2018

Kokende varme, hjernerystelse og ti mål!

"Sydenvarmen" som har for lengst har ankommet Norge, var også tilstedet da serielederne reiste til Averøya onsdag kveld. Det skulle bli krevende forhold både med tanke på det kokende været samt en hard og noe annerledes baneforhold enn på vakre Reknes. Hjemmelaget vartet opp med god kaffe og bra utvalg av hjemmebakst i kiosken, som forøvrig ble servert fra hjemmelaget innbytterbenk. Noe av det mer sjarmerende man vil oppleve i Norsk fotball. Træff hadde uvanlig mange sykdoms- og skadeforfall til denne kampen, men troppen som reiste var topp motivert for oppgaven, nemlig bevare serieledelsen. Til det ville kun 3 poeng være godt nok, og det måtte gis 100 % innsats som alltid.

Hjemmelag med ballbesittelse

Første omgang starter med et par giftige kontringer uten tellende resultat for Træff. AK har bedre banespill enn grønnbuksene, men laget er omstendelige og gjestene forsvarer seg enkelt uten å slippe dem til avslutninger på mål. Træff roter imidlertid bort kulen og sliter med en uvant kraftig sprett på ballen. Det er nesten litt vondt å se på. Kanskje mot spillet gang, får Træff likevel til to effektive og kjappe angrep etter 9 og 12 minutter, der Alida Hagset og Sara Kanutte Fornes putter inn hvert sitt mål. De neste 20 minuttene er det mye dårlig spill, og det må en innlagt drikkepause til og noen rokeringer før serielederne tar tak i kampen og viser hvorfor de troner øverst. Alida setter inn en heading etter flott innlegg fra søster Ane Elisa Hagset, og Sara løper gjennom to ganger og setter ballen i mål. Senere på kvelden viste det seg at unge Fornes hadde pådratt seg en liten hjernerystelse i forkant av de to siste scoringene - Fole! Lagene går inn til en etterlengtet pause med 0-5 i målprotokollen.

Andre omgang har gjestene stålkontroll. Træff eier ballen inne på motstanders halvdel det meste av tiden og alle på laget virker kvikke og friske på tross av 25 varmegrader. Målene renner jevnt og trutt inn. Alida scorer to flotte mål, Sara får ett til etter uvanlig fint spill i forkant. Karina Ervik dunker inn et langskudd og Ane Elisa får også en scoring etter å ha vært assist-dronning denne kvelden.

Alt i alt meget imponerende å score ti mål borte mot dette laget, og Træff øker målforskjellen sin fra CFK. Etter bare 7 serierunder har laget scoret vanvittige (hold dere fast) 72 mål! Det eneste hele Molde by lurer på, er når mål nummer 100 kommer?

Averøykameratene - Træff: 0-10 (0-5), Bruhagen kunstgressbane, 30.05.2018 kl 19.00

Neste kamp blir nok en bortekamp og noe lengre pause, da mot Langfjorden/Træff på Åfarnes 14.06.2018