6 strake seire for Træff-damene

Jublende Træff-damer etter nok en seier. Foto: Privat

Det var stekende varme, en lav sol og et bra publikumsoppmøte torsdag ettermiddag på Reknesbanen. Her fikk de se en spennende og fartsfylt, men ikke alltid velspilt toppkamp mellom Træff og CFK/Dahle.

Jevn første omgang

Træff tok kommandoen fra start, og etter 7 minutter satte Sara Kanutte Fornes ballen fint i mål forbi keeper etter hurtig og presist pasningsspill sentralt i banen. Den lovende starten viste seg imidlertid å ikke holde ut resten av omgangen, noe som har vært tilfelle i årets sesong. CFK/Dahle løp og kjempet knallhardt på midtbanen og brøt gjentatte ganger opp spillet til Træff. Pasningene til hjemmelaget satt ikke og det ble farlige brudd i midtbanen flere ganger. Bortelaget utlignet på et frispark etter 12 minutter, og resten av omgangen ble en jevn og noe traurig affære med lite finspill og få store sjanser. Trolig var sjokoladekaka til Kai Arnt Jacobsen omgangens høydepunkt for publikum.

Punkterte kampen 10 minutter før slutt

Pausen ble imidlertid brukt godt for Træffs vedkommende. Presisjonen på pasningene ble langt bedre og CFK/Dahle virket litt slitne. Forsvaret og midtbanen til Træff var først på de fleste ballene og angrepene ble rullet opp jevnt og trutt, men de måtte vente helt til midtveis i omgangen før målet kom. Banens beste, Christine Holtborg ,vant ballen på venstre back og sendte en perfekt gjennombruddspasning mellom midtstopper og back der Sara K. timet løpet perfekt, rundet keeper og satt ballen i det åpne buret. Bare minuttet senere sendte Sara K. en nydelig ball gjennom til Ane Elisa Hagset som fosset fram og satt ballen iskaldt til venstre for keeper. Kampen virket kjørt.

I ett toppoppgjør blir det ofte spennende, og det skulle det bli i denne kampen. Bare et par minutter senere går et innlegg via en Træff-spiller og ender i mål. 3-2 og fortsatt lenge igjen på kampuret.
Det er likevel Træff som skaper det som er av sjanser, og 10 minutter før slutt er unge Fornes frampå igjen med et pent skudd fra ca 20 meter. Keeper ikke er i nærheten av og stillingen er nå 4-2 Gjestene virker tomme for krefter og har lite å komme med. Træff kontrollerer kampen ut og er veldig nærme på å øke ledelsen ved et par anledninger. Resultatet ender imidlertid 4-2 og Træff klatrer igjen til toppen av tabellen. Damelaget har nå vunnet alle sine kamper i årets sesong. Neste kamp er borte mot Averøykameratene onsdag 30.mai

Træff - CFK/Dahle: 4-2 (1-1), Reknesbanen 24.mai 2018.