Poengdeling i Oslo

Postet av Træff SK den 22. Mai 2018

Uavgjort etter sjansesløseri

Lopes og Lafteh i aksjon mot Førde i vinter

I nydelig sommervarme tok KFUM i mot Træff på 2.pinsedag og endelig var Bruno Lopes spilleklar etter å ha trent med klubben siden i vinter. Brasilianeren har til tider vært overlegen på trening og ydmyket flere med sine dribleraid og herlige finter. Bortelaget reiste til hovedstaden med fly tidligere på dagen og måtte vente lenge på Gardermoen før bagasjen kom. Dette førte til at mat ble forsinket og det ble en ellers dårlig oppladning til kamp. Dette bar muligens første omgangen preg av, hvor Træff skulle var særdeles defensiv.

Svak 1.omgang

Vertene fra Ekeberg gikk offensivt til verks fra start og viste seg å være et god lag allerede fra første minutt. KFUM skapte mye på sidene, men innleggene ble gang på gang ryddet unna av et godt Træff-forsvar. Etter tyve minutter spilt fikk hjemmelaget en stor sjanse som gikk en halv meter side til for mål. Dette vekket Træffs utsendte som hevet seg flere hakk. Træff kom mer inn i kampen og kom seg flere ganger opp på venstresiden som førte til farlige sjanser. Etter 35 minutter tror hele Ekeberg at gjestene fra Møre og Romsdal har tatt ledelsen etter at Blindheim har satt kulen i mål. Frustrerte spillere i grønt og Træff-trenere på siden må se linjemannen vinke for en tvilsom offside. KFUM fortsatte sitt gode spill og hadde god kontroll de første 45 minuttene av kampen.

Hårføner i pausen?

Om det var den klassiske "hårføneren" guttene ble møtt med i pausen vet ingen, men etter pausen kom det en veldig positiv periode sett med Træff-øyne.

De hel-grønne for anledningen styrte banespillet og skapte flere gode muligheter. Både Lopes, Varhaugvik og Jonassen kunne alle notert seg for mål før det var spilt 20 minutter av andre omgang. Hjemmelaget var på sin side ikke ufarlig og hadde blant annet noen sjanser. Træff stod mye høyere enn første omgangen, noe som resulterte i mindre rom for KFUM og en omgang Træff var klart best. Khachtrjan hadde blant annet en stor sjanse da han fra 6 meter header ballen over mål. Jonassen og Lopes fortsatte å produsere sjanser på slutten og det var millimetre som gjorde at Træff ikke vant denne kampen. Hjemmelaget hadde også en trippel-sjanse av de sjeldne på overtid, men heldigvis fikk forsvaret nok en gang ryddet unna.

Kampen ender 0-0, og poengdeling mellom lagene. Begge lag hadde nok sjanser til å sette ballen i mål, men ingen maktet å sette inn en scoring. Alt i alt et resultat som begge lar bør være fornøyd med. KFUM var klart best i første omgang, mens Træff tok styringen i andre omgang.

6 kamper uten tap

Træff tar med seg ett poeng hjem til Molde, og har nå spilt seks kamper uten tap. Træff faller ned til en 5.plass med 12 poeng. Poengfangsten har så langt vært grei, men banespillet og presisjonen må opp om Træff skal vinne flere kamper. Uansett beviser laget nok en gang at det er vanskelig å ta poeng mot Træff!

KFUM 2 - Træff 0-0 6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, KFUM-Arena mandag 21.mai 2018 klokken 16:00

Dommer:  Dommer: Oterhals (Hamar IL)

Træff: Lie - Hagbø Olsen (Eltervåg fra 46.), Samdal, Kotlica - Blindheim (Khachatrjan fra 57.), Johansen, Rødal, Jonassen, Hauso - Lopes (Hamoudi fra 85.), Varhaugvik (Rinne fra 64.).

Neste kamp er hjemme mot Ullern, søndag 27.mai.