Postet av Træff SK den 27. Apr 2018

Herrelaget med nye 3 poeng mot KBK 2

Jonassen tegnet seg nok en gang på scoringslisten med tre nye fulltr(æ)ffere! Foto: RBnett

Torsdag ettermiddag spilte Træff-spillerne sin fjerde kamp på bare 13 kamper, og det var ventet stor spenning rundt guttenes fysiske form.

Alt var rigget og klart for årets andre hjemmekamp på Fort Reknes. Old Boys hadde som vanlig rigget til med alt av reklameseil, kiosk og billettluke, mens værgudene kunne stråle med sol under torsdagens kamp. Det var forventet at det kom et spillende ungt lag fra Kristiansund som ønsket å spille ball, og unngå alt som het dødballer og intense dueller. Med seg fra start hadde gjestene også med seg to spillere fra førstelaget. En midtstopper og en gammel kjenning i Jonas Rønningen som har flere år bak seg i Træff. Ekstra spesielt denne gang var det at lillebror, Eskil Rønningen var dagens motstander. Dessverre gjorde fysiske utfordringer at lillebror startet dagens kamp på benk.

Dommer blåser i gang kampen og man kan spekulere i om hjemmelaget burde byttet side i første omgang. Det var nemlig en lav sol som gjorde både oversikt og dueller krevende, til tider. Hjemmelaget starter kampen best og har mye ball. Træff kjører oppover med kantene sine og vi kommer til flere legg og halvsjanser. Det ble tidlig konstatert at det ville bli en tøff kamp da det allerede etter 15 minutter hadde blitt blåst mange frispark av nedsparkinger. I tillegg var det tendenser til mye diskusjon blant både spillere og dommere. I løpet av de første 45 minuttene får vertene 7 cornere og like mange frispark i god posisjon, men siktet viste seg å ikke være stilt inn.

Baklengs

Mot spillets gang scorer KBK 2 på dere første sjanse og dette på en corner. Ballen slås inn i feltet og ut kommer en utspilt Lie. Både keeper og J. Rønningen bommer på ball og treffer dermed en utspilt og uheldig Johansen i kneet og i mål. Det skjer lite etter dette og lagene går i garderobene på stillingen 0-1.

2.omgang

Hjemmelagets spillere var skuffet over egen innsats og var alle enige om at laget måtte løfte seg betraktelig om det skulle bli tre poeng mot KBK 2. De første ti minuttene av første omgang styrer Træff totalt, og etter 59 minutter får Jonassen satt utligningen etter et langt innkast fra Hauso. Stillingen er 1-1 og kampen lever! Hjemmelaget fortsetter å dominere og er inne i sin beste periode. Igjen, mot spillets gang kontrer KBK 2 i det 76 minutt og setter 1-2 via Kotlica og i bue over Lie. Frustrasjonen til Træffs spillerne og trenerne er til å ta og føle på! 5 minutter senere i det 81 minutt gir kaptein Rødal ballen til Jonassen på kanten av 16-meteren og forserer videre innover, før han for tuppet ballen lekkert forbi keeper. 2-2 og 10 minutter igjen av kampen! 3 minutter før full tid slår Rønningen en presis corner og hvem andre enn Jonassen får headet den i mål? Hat-trick og ledelse er et faktum, og nå handler det om å holde fokus og sikre seieren. Det må nevnes at Jonassen har nå scoret 5 mål på de siste tre kampene (Molde, Herd og KBK 2).

Det blir slått uendelig lange baller opp mot jagende Kristiansund-spillere og det blir mange tøffe dueller. Gjestenes Bruseth blir etter 90 minutter tidelt sin andre gule kort for kvelden og må se laget sitt kjempe om poeng med en mann mindre de siste minuttene. Grønnbuksene holder fokuset oppe og får klarert alt av baller. Dommer blåser i fløyten og Træff kan igjen juble for 3 poeng på Reknesbanen!

Træffs herrelag ligger nå foreløpig på tabelltopp med 7 poeng etter tre spilte kamper. Neste kamp er borte mot Oppsal, lørdag 5.mai.

Træff - KBK 2   3-2 (0-1) 3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen Torsdag 26. april 2018 klokken 19:00

Mål: 0-1, 1-1 (Jonassen), 2-1, 2-2 (Jonassen), 3-2 (Jonassen)

Dommer:  Skrøvset, Bøfjord IL.

Træff: Lie, Johansen (Eltervåg), Samdal (Gott-Andersen), Kotlica, Hauso Jonassen (Hildre), Rødal, Khachatrjan (Rønningen), Jonassen, Rinne, Lafteh (Varhaugvik)