Klar for NM!

Postet av Træff SK den 5. Apr 2018

EIDE - TRÆFF 0-2

Det stod mye på spill når herrelaget gjestet Eide Kunstgressbane i går - vinn eller forsvinn! I 1. kvalik-runde vant Eide 1-2 over Surnadal, men vi vant hele 11-1 mot Vestnes Varfjell. Forrige gang vi møttes i cupen vant vi 5-0 etter scoringer av Jonassen (2), Markeng (2) og Kotlica. Ekstra spesielt skulle det blir for Stian Samdal som skulle laget han spilte for i fjor.

Det skulle vise seg å bli en helt annerledes kamp enn runden før mot Vestnes Varfjell. Kampen bar preg av mange høye skuldre, glatt og våt bane og mange tøffe taklinger. Det ble med andre ord ikke en like velspillende kamp som laget har vist så mange ganger tidligere i vinter.

Etter 15. minutter satt den endelig for Træffguttene. Kampen første scoring ble headet i høyre kryss av nevnte Samdal etter corner fra Rønningen. Dette kom etter en periode med et godt press og flere lange innkast og cornere fra bortelaget. Vi skaper sjanser og har mye ball, men flere scoringer før pause ble det ikke og stillingen er 0-1 etter de første 45 minuttene. Alle er enige om at førsteomgangen er årsverste og at vi må heve oss betraktelig. Kampen fortsetter med mange(!) tøffe dueller og det blir totalt delt ut syv gule kort. Det så lenge ut som Samdal skulle bli eneste målscorer, men etter 87 minutter kommer endelig den forløsende scoringen! Vi kontrer og Hildre spiller gjennom Lafta. Alene mot keeper gjør han ingen feil og løfter ballen på Ronaldo-vis over keeper og avgjør kampen.

Ønsker eliteseriemotstand på Reknes

I fjor var vi svært nær en liten cupbombe hjemme mot Ranheim i den første ordinære cuprunden, men tapte på overtid av overtiden i 2.ekstra omgang. I 2015 ble Molde for sterke, og i 2016 røk vi i kvalikrunden mot KFK. Hvem vi møter trekkes i løpet morgendagen. Neste kamp er seriestart 14.april borte mot Spjelkavik som i går tapte mot Volda i 2.kvalik runde av NM. Træff tapte 1-0 for Spjelkavik i en treningskamp tidligere i vinter.