Træff - Vestnes/Varfjell 11-1 (6-0)

Postet av Træff SK den 23. Mar 2018

Av : Stian Rødal

Det ble en enkel seier for herrelaget mot Vestnes/Varfjell fra 4. divisjon. Varfjell havnet i fjor på plassen over Træff 2 i 4. divisjon og slo også andrelaget 6-1 i treningskamp tidligere i vinter, men fikk kjenne på den store forskjellen som det nå er på 3. og 4. divisjon i NM-kvalikens første runde.

Træff gikk hardt ut, men måtte vente 12 minutter før første scoring kom. Derfra og ut ble det en parademarsj som til slutt endte med 11-1 seier etter 6-0 til pause.

1-0 - Jonassen etter frispark fra Rønningen, skyter i mål på bakerste stolpe.

2-0 - Varhaugvik med fin heading etter strålende legg fra Jonassen

3-0 - Hamoudi etter godt direkte spill og legg fra Jonassen

4-0 - Hamoudi etter strålende dribleraid fra Edvard!

5-0 - Edvard med ny assist til Blindheim som setter den i stanga, så keeper og i mål - dermed selvmål.

6-0 - Varhaugvik med flott scoring på halv volley etter god gjenvinning av Samdal

7-0 - Rønningen med flott skudd fra 17 meter

8-0 - Hamoudi fullfører hattricket med en tap-in etter skudd i stanga fra Haugland

9-0 - Samdal med en kontrollert heading

9-1 - Nerheim med dagens vakreste scoring fra 16 meter

10-1 - Haugland med god avslutning etter pasning fra Hamoudi

11-1 - Haugland med nok en god avslutning etter godt forarbeid av vår 15 år gamle debutant Eirik Kjørsvik.

God kamp av Træff som viser viktigheten av å ta all motstand på alvor og kjøre 100% ut kampen. Neste runde trekkes nok før påske og potensielle motstandere er muligens Sunndal, Tomrefjord og Eide.