Fikk pris for å ha laget en av de store folkefestene i fjor

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Jan 2020

Bedriftsidrettens Morten Rasch Eliassen, primus motor for Trondheim Maraton har vunnet prisen Årets Døråpner i 2019, for å ha utviklet arrangementet til en bred folkefest.


PRISVINNER: Bedriftsidrettens Morten Rasch Eliassen, primus motor for Trondheim Maraton har vunnet prisen Årets Døråpner i 2019, for å ha utviklet arrangementet til en bred folkefest.


Morten Eliassen er primus motor, og har skapt en enorm folkefest 

- Fra å være en spisset konkurranse for de mest ekstreme løperne, er det med ulike lengder og løpsalternativer blitt en folkefest, med fokus på folkehelse for løpere i alle aldre, sier juryen i begrunnelsen for å hedre Eliassen med Årets Døråpner-prisen for idrett og kultur.

Etter at deltakelsen i Trondheim Maraton hadde ligget rundt 3000 løpere i mange år, har arrangementet hatt en kraftig økning i antallet deltakere de to siste årene. I fjor ble det ny rekord, med 7700 deltakere.

- Eliassen er primus motor for arrangementet, og har gjennom entusiasme og nytenkning videreutviklet Trondheim Maraton til å bli et av de mest spennende løpsarrangement i landet, ifølge jurybegrunnelsen.

Det er bedriftsidretten i Midt-Norge og Nidelv IL som arrangerer Trondheim Maraton, og i fjor var 51. gangen det ble arrangert.

Hedrer ildsjeler i Trondheim

Årets Døråpner skal hedre personer som over en lengre periode har jobbet med å markedsføre Trondheim på et nasjonalt og internasjonalt plan, gjennom kultur, idrett og kongresser.

- Menneskene som mottar årets priser er glimrende eksempler på viktige ildsjeler med stor entusiasme for Trondheim, ifølge juryen.

Årets Døråpner er et samarbeid mellom Visit Trondheim, Næringsforeningen i Trøndelagsregionen, Sparebank 1 Midt-Norge og Trondheim kommune.

- En god kollega

- Vi setter enormt pris på Morten som kollega og verdsetter virkelig hans evne til å få ting i sving. Vi har lyst til å takke han for at han klarer å få voksne i aktivitet uavhengig av form og løpebakgrunn. Han skaper folkehelse, gode opplevelser og mestringsfølelse. Dette er idrettsglede in action. Takk, Morten! sier generalsekretær Svenn Erik Bolle.


0 Kommentar

NM i Bordtennis Bedrift 2020!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Jan 2020


Denne helgen, 11.-12. januar, ble NM i Bordtennis Bedrift arrangert i Skien av Telemark Bedriftsidrettskrets. 

Telemarkslekene har uten unntak foregått på samme sted og helg i alle år, og ble i år arrangert for 48. gang! 


Hele 400 dugnadstimer ble lagt ned i turnering både før og underveis, som har resultert i over 120 spillere i aksjon og over 1000 kamper spilt på 2 dager. På lørdagskvelden ble det gjennomført en flott bankett hvor 80 personer var meldt på. Dette er en sosial, aktiv og fantastisk helg som passer ypperlig sammen med gode kolleger.  

 

Hold av datoen for neste års turnering, 9.-10. januar 2021!

Det er forskjellige klasser for alle nivåer. 

 

Turneringen vil i 2022 være 50 år, og store planer legges allerede for jubileet. 

 

Er du nysgjerrig og kunne gjerne tenkt deg litt mer info? 

 

Ta kontakt med Thomas Stornes på thomas.stornes@bedriftsidretten.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline