Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Volleyball serieinfo
Sesongen:
Sesongen starter ofte medio oktober og avsluttes i mars/april. Kampoppsett og antall runder for sesongen avhenger av antall påmeldte lag. Det legges inn ca. 1 kampfri uke per måned til lagets trening.
Alle kamper spilles på ukedager mandag - torsdag. Kretsen vil sette opp terminliste for hele sesongen så raskt som mulig etter påmeldingsfristen - dette for å sikre enkel planlegging av kamper gjennom hele sesongen. 

Laget:
Laget består av 6 spillere. Det må være begge kjønn på banen til enhver tid, og det kan ikke være flere enn 3 menn på banen samtidig.
Det vil være fornuftig å ha reserver tilgjengelig, slik at laget kan stille til samtlige kamper.

Kamplokaler:
Kampene spilles i hjemmelagets treningslokaler. Dersom hjemmelaget ikke har lokaler til disposisjon, må laget selv organisere egnede lokaler. Kostnader knyttet til lokaler for hjemmekamper dekkes av hjemmelaget.
Hjemmelaget har også ansvar for å stille med ball og en person til å dømme kampen. For å leie hall, ta kontakt med kommunen eller andre private aktører - eller spør gjerne oss om tips!

Regler – dømming:
Et sett (unntatt det avgjørende, 5. settet) vinnes av laget som først vinner 25 poeng med en minimum ledelse på to poeng. Kampen vinnes av det laget som vinner tre sett. Dersom stillingen er 2-2 i sett, spilles det avgjørende settet (det femte) til 15 poeng med en minimum ledelse på 2 poeng. Det benyttes Norges Volleyballforbunds spilleregler. Et lag som må avlyse en kamp må gi beskjed til motstanderlagets lagleder og kretskontor senest dagen før. Det er i alles interesse å finne ny dag/tid for kampen, men lar det seg ikke gjøre vil laget som ikke kan stille til opprinnelig kampdag tape på walk-over.

Utover dette, gjelder kamp- og konkurransereglementet til Norges Bedriftsidrettsforbund.

Hvem kan delta?
Alle bedrifter i Vestfold er velkomne til å delta i bedriftsserien vår. To eller flere bedrifter kan også stille felleslag, eller lag på  tvers av yrkesgrupper, næringsparker etc.
Vi anbefaler alle bedrifter til å etablere et bedriftsidrettlag - dette for enklere administrasjon og ikke minst større effekt av det å tilby tiltak for fysisk aktivitet på arbeidsplassen.
Vennelag uten tilknytning til bedrift? Ta kontakt med oss!

Ta gjerne kontakt med kretsen på vestfold@bedriftsidrett.no dersom du har spørsmål til volleyballserien for bedriftslag i Vestfold.

Volleyball serieinfoKontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO