Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Reglement 5'er innefotball
Kretsens dommere følger følgende kampreglement.

Utover dette gjelder gjelder kamp- og konkurransereglementet til Norges Bedriftsidrettsforbund.

Lagets spillertropp skal lastes opp i vårt system i forkant av sesongen. Dette gjøres i https://ka.nif.no i utvalg "fotball".
Lagleder/kaptein har ansvar for å "ta ut" kamptropp i forkant av hver kamp. (Gjøres enkelt i app). Registrerte kamptropper gir ferdig utfylte dommerskjemaer som igjen gir raskere oppstart av kamper. I tillegg er kamptropp viktig dokumentasjon i forhold til eventuelle bonuspoeng, skader, forsikringssaker o.l. 

De fleste lag har eget draktsett, men er det første gang med bedriftsfotball holder det lenge med lik farge på trøyer/underdel. Vester kan også benyttes - ta eventuelt kontakt med kretsen.

Hver seier gir 3 poeng, uavgjort gir 1 poeng til hvert av lagene og tap gir 0 poeng. Dersom det er lik poengsum etter seriens siste runde, vil målforskjell gjelde.
Walk-over: Vi har begrenset banekapasitet og kan dermed ikke flytte på oppsatte kamper. Dersom et lag gir beskjed senest torsdag i uken før kamp vil kretsen se på mulighet for å endre spilledag/klokkeslett for å imøtekomme lagets ønsker, dersom det er i orden for det andre laget. For lag som melder forfall senere enn dette taper på walk-over og får 0 poeng. Det andre laget får 3 poeng og kampresultatet registreres som 0-0.Reglement 5'er innefotball

Kjøp draktsett til forhandlede priser!

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO